Darths & Droids

ARHIVA     FORUM     POSTAVA     RSS     FAQ

Postava

Igrači

Kvaj-Gon Džin Kvaj-Gon Džin koga igra Džim.

Kvaj-Gon je Džedaj vitez.

Džim je Veoma naprasan igrač, zainteresovan za akciju, žestoke bitke, i solidan plen više nego za pažljivo razmišljanje i rešavanje zagonetki. Često dela brže nego što misli, što podrazumeva i njegova čudna objašnjenja za detalje okruženja koje GI još uvek nije objasnio.

Obi-Van Kenobi Obi-Van Kenobi koga ifra Ben.

Obi-Van je Džedaj padavan, šegrt pod Kvaj-Gonom.

Ben je pažljiv igrač koji pokušava da smisli najbolje rešenje unutar koncepta njegovog lika i okruženja. Uživa da na pametan način opravda uspeh svojih planova unutar pretpostavki okruženja.

Džar-Džar Binks Džar-Džar Binks koga igra Sali.

Džar-Džar je tuđinski urodjenik planete Nabu.

Sali je Benova mlađa sestra. Ben ju je doveo u igru jedne noći kada njegovi roditelji nisu mogli da nađu dadilju za tu noć. GI je brzo napravio tuđinskog lika za nju da igra kako joj ne bi bilo dosadno. Ona uživa izmišljeni aspekt igre, ali ponekad joj je problem da rastavi igru od stvarnosti.

R2-D2 R2-D2 koga igra Pit.

R2-D2 je droidski mehaničar, prvobitno uposlen oko kraljevske jahte kraljice Amidale.

Pit je stari Džimov prijatelj. Džim ga je pozvao da im se pridruži u ovoj novoj igri. Pit je napravio lika tako da naglasi sve osobine koje je mislio da će mu najviše koristiti u svemirskoj igri, po cenu toga da je mali, sabijen robot bez ruku.

Šmi Šmi.

Šmi je Anakinova mama, i rob vlasnika otpada Vatoa.

Šmi igra Benova poznanica, koja sa njime ide na časove glume. Bila je zainteresovana da dodje da vidi kakve su to "igre igranja uloga", nakon što joj je Ben opisao kao neku kratku glumačku improvizaciju. Veoma je posvećena tome da igra svoga lika kao stvarnu, složenu osobu sa motivacijama inspirisanu razrađenom pozadinskom pričom.

Neigrači

Gazda Nas Gazda Nas.

Gazda Nas je vođa rase Gungana sa planete Nabu. Vlada iz Oto Gunga, podvodnog grada. Glavna briga mu je povratak tajanstvene izgubljene Kugle Fantastakorije, moćnog Gunganskog artefakta sposobnog da zaštiti njegov narod od svih napada.

Sio Bibl Sio Bibl.

Sio Bibl je guverner Nabua za vreme vladavine kraljice Amidale. Ona mu veruje potpuno, ali Kvaj-Gon sumnja da Bibl krišom kuje paklen plan da uzme potpunu vlast u svoje gramzive ruke. Ko je u pravu ostaje da bude viđeno.

Kraljica Amidala Kraljica Amidala.

Kraljica amidala je apsolutni vladar ljudske populacije Nabua. Ima 14 godina, i izabrana je da bude kraljica zbog njene mudrosti i popularnosti. Kako je tačno stekla to dvoje u njenim godinama je misterija.

Kapetan Panaka Kapetan Panaka.

Kapetan Panaka je telohranitelj kraljice Amidale i vođa Kraljevske Bezbednosne Službe Nabua. Kao takav, njegov je posao da drži kraljicu podalje od nevolja, što izgleda veoma teško sa dva Džedaj viteza u blizini.

Padme Padme.

Padme je navodno jedna od dvorskih dama kraljice Amidale, kojoj je posvećeno da prati Džedaje tokom njihovih avantura. Ona je u stvari (neznano Džedajima) prerušena kraljica Amidala.

Anakin Anakin.

Anakin je mladi dečko koji robuje na otpadu Vatoa na Tatuinu. On je nevažni lik za bacanje koga je GI ubacio u igru čisto radi raznovrsnosti jedne scene.

Vato Vato.

Vato je vlasnik otpada i vozač bolida na Tatuinu. On poseduje Šmi i Anakina kao robove, i tera Anakina da mu popravlja bolid između trka. On je Tojdarian - leteći plavi tuđinac.

Ric Oli Ric Oli.

Kapetan Rik Oli je lični pilot kraljice Amidale. GI ga često koristi kao lika za rasvetljavanje detalja okruženja nepoznatih igračima - iako bi njihovim likovima to bilo sasvim jasno budući da mogu neposredno da ih vide.


Irregular Webcomic! | Darths & Droids | Eavesdropper | Planet of Hats | The Prisoner of Monty Hall
mezzacotta | Lightning Made of Owls | Square Root of Minus Garfield | The Dinosaur Whiteboard | iToons | Comments on a Postcard | Awkward Fumbles
Published: Saturday, 05 July, 2008; 16:25:59 PDT.
Copyright © 2007-2017, The Comic Irregulars. irregulars@darthsanddroids.net